Met Recht Tevreden is het kwaliteitskeurmerk voor kleine en middelgrote advocatenkantoren in de gemengde en toegevoegde praktijk.

Voor u, als klant, vereenvoudigt het keurmerk de zoektocht naar een goed advocatenkantoor. Want het keurmerk Met Recht Tevreden prijkt alleen op de deur van kantoren die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Een keurmerkkantoor staat voor heldere geformuleerde diensten, integriteit en een passende prijsvoering. Vind een keurmerkkantoor bij u in de buurt.

Voor u, als advocatenkantoor, is het keurmerk Met Recht Tevreden een manier om u te onderscheiden van andere advocatenkantoren. Het keurmerk is voor potentiële klanten immers een teken dat uw kantoor voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van kennis, integriteit en kantoorvoering. Het keurmerktraject stimuleert bovendien de efficiency en stroomlijning van uw organisatie.

Met Recht Tevreden is een initiatief van Stichting Viadicte, een samenwerkingsverband van advocatenkantoren rondom het thema kwaliteit.

Keurmerk 'in het kort'

Om het filmpje te bekijken heeft u een Flash Player nodig. Wanneer u geen Flash Player in uw bezit heeft u deze hier downloaden.
- Klik hier om het filmpje te bekijken
- Klik hier om de Flash Player te downloaden